Compartir:
Heroi i Mite

Heroi i Mite

Visita teatralitzada Sant Martí d’Empúries

Aquesta oferta ha caducat el dia: 18/10/2021

Sol·licitud d'informació sense compromís

Dejar vacío:

Si us plau, introdueixi el text que apareix a l'imatge a continuació. Si no pot llegir-lo, proveu amb una altra imatge prement el botó de recarregar  

CAPTCHA Image

Heroi i Mite

La ruta ens du a Sant Martí d’Empúries, un llogaret empordanès de la Costa Brava del terme municipal de l’Escala.

Goliath, amic inseparable del nostre Heroi, ens farà de guia. Ell, ens explicarà a través d’una visita teatralitzada les aventures que van viure junts recorrent món per ajudar als més desvalguts i alhora, descobrirem la història de Sant Martí d’Empúries des del seu inici fins a l’època en què Víctor Mora, pare-creador-guionista del còmic, situa el nostre personatge.

Des de la seva creació l’any 1956, el Capitan Trueno, defensor de la justícia i la llibertat, es va convertir en l’activista del moment i molts joves s’hi sentiren representats. El personatge es converteix per a ells en escola de vida pel seu sentit de l’amistat, de la fidelitat, la seva manera de pensar, la dignitat personal i en la solidaritat amb els més dèbils i desprotegits. Va ser l’heroi de tota una generació que va creure en els seus ideals i els van fer valer per combatre els temps difícils que es vivien en els anys 60 i 70.

Víctor Mora, escriptor, traductor i guionista, va ser un activista que els va combatre a través dels seus còmics transformant-los en eina anti repressora.

Ara ho podreu viure en la nostra visita teatralitzada que hem preparat per a grans i petits, pels amants del nostre heroi i els afeccionats del còmic en general.

 

Detalls de la visita

Dates:

VISITES EN CATALÀ
  • 17 OCTUBRE
Hora d'inici:

11.00h – DAVANT TAQUILLA PAGAMENT PÀRQUING SANT MARTí D’EMPÚRIES (Durada: 1h30min aprox.)

Preu:

  • ADULTS: 18 €

  • NENS: 9 € (menors 11 anys)

  • NENS: menors 5 anys gratuït

   

 

+Visites en Català = :17/10/2021: 18€; 

Descomptes;

Preu nens: -9€;

Condicions de reserva:

Mínim 1 Adult
Nens acompanyats d'1 adult (menors 11 anys)
Pagament total en fer la reserva

VISITES EN CATALÀ:

17 OCTUBRE
 

 

Esta web únicamente utiliza cookies propias con finalidad técnica, no recaba ni cede datos de carácter personal de los usuarios sin su conocimiento. Sin embargo, contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas a EMPORDÁ EMOTIONS, que Ud. puede consentir o no cuando acceda a ellos.

 Entendido Gestionar Cookies